Bruiloften

  • omdat deze dag speciaal moet zijn
  • de muziek naar jou wens
  • Mogelijkheid tot openingsdans mix op maat
  • Het boeket gooien, daar maak ik een speciaal moment van

DE ALLROUND DJ VOOR ELK FEEST - VOOR JONG EN OUD

STAP 1

AANZOEK

STAP 2

PERSOONLIJK GESPREK

STAP 3

DJ JOR BOEKEN

STAP 4

HET GROTE FEEST

STAP 5

EVALUATIE

AVONDFEEST

Een dj die al jullie gasten op de dansvloer krijgt en houd? DJ Jor maakt van jullie bruiloft een onvergetelijk feest waar nog jaren over na gepraat wordt. Met muziek creëert DJ JOR de juiste sfeer en voel ik het juiste moment aan voor de openingsdans. Er is tegenwoordig veel keus uit dj’s en shows, zo kunt u op mijn website jullie ideale show uitkiezen of laat je adviseren door DJ JOR.

COMPLETE TROUWDAG

Graag verzorg ik de gehele dag de techniek bij jullie bruiloft. Muziek is een van de belangrijkste dingen op een trouwerij. Wilt u tip top geluid hebben voor de ceremonie, een live artiest voor de receptie en een geweldig feest tijdens de feestavond.. Niets is mij te gek en ik regel het graag voor jullie. Ook creëer ik met verlichting een bijzondere sfeer voor jullie mooiste dag. Want zeg nou zelf, het is pas geslaagd als alles tot in de puntjes klopt. Graag bespreek ik met jullie jullie wensen en laat ik jullie verrassen met de mogelijkheden.

KINDER ENTERTAINMENT

Ook aan de kinderen wordt op deze bijzondere dag gedacht. er zijn talloze opties om je kinderen te vermaken.


Boek DJ JOR als kinderentertainer die een uur voor het ‘grote’ feest de kinderen een speciale kinderdisco verzorgt waar ook de kinderen even dj kunnen zijn.


Liever geen dansende kinderen maar tijdens het diner even lekker genieten zonder rondlopende kinderen. Dan zetten we toch gewoon een kinderfilm aan op de hypermoderne dj booth

Wat vinden mijn klanten

.BENIEUWD NAAR JULLIE PRIJS? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

WAAROM DJ JOR

Afstemming met feestlocatie
professioneel licht en geluid
Persoonlijk wensenformulier
Non-stop draaien
Duidelijke all-in prijs
Muzikale voorbereiding
Vervanging bij ziekte
Persoonlijk contact