Menu Sluiten

DE ALLROUND DJ VOOR JONG EN OUD

MC COSTA

Sinds de zomer van 2019 heeft DJ Jor een intensive samenwerking met Dj MC COSTA. Vanwege de grote groei van aanvragen bij mc costa heeft mc costa besloten opzoek te gaan naar een dj voor de dubbele boekingen en inval bij ziekte. De keuze was na een goed gesprek met Dj Jor niet moeilijk. enthousiasme, goede draaistijl, en goede communicatie waren belangrijkste punten om een intensieve samenwerking aan te gaan volgens mc costa.

DJ VOOR FEEST

Dj Nik, eigenaar van Dj voor feest ontdekte in 2009 de draaikunsten van DJ Jor. Dooreen  aantal feesten samen te draaien werdt dj jor veel ervaring gegeven door een die die al meer dan 20 jaar in het vak zat. Dj voor feest gaf het vertrouwen in dj jor waardoor die als jongste dj op de lijst met beschikbare dj’s stond. Nu ruim 12 jaar verder is de samenwerking tussen dj voor feest en dj jor nog steeds in volle gang en staan er zelfs nog leuke uitdagingen te wachten die onze samenwerking nog meer zal ver betere.

THE DJ COMPANY

Het eerste grote  boekingsbuerau waar Dj Jor zich bij aansloot was het in Groningen gevestigde: The Dj Company. The dj company is de grootste aanbieder van dj’s in nederland waardoor een gevulde agenda een van de garanties waren voor Dj Jor, wat hem natuurlijk aansprak. Na 100e boekingen besloot Dj Jor in goed overleg om in 2016 tijdelijk te stoppen met The Dj Company en zich te richten op de verhuur van apparatuur. Sinds begin 2019 heeft Dj Jor zich i.s.m MC Costa weer aangesloten bij de Dj company. Iets waar ik heel trots op ben.

Svv scheveningen

De samenwerking tussen svv scheveningen en dj jor is eind 2015 tot stand gekomen via een bedrijfsfeest van een lokale bakkerij. De bar medewerkers van Svv Scheveningen waren zo tevreden over het optreden die hij daar gaf dat er contacten werden gelegd om huis dj te worden bij Svv Scheveningen. Toen in 2016 de omroeper bij het eerste elftal er mee stopte ben ik bij svv Scheveningen de techniek gaan verzorgen rondom alle sportactiviteiten bij de club. Sinds 2017 ben ik ook trotse sponsor van deze voetbal club waardoor ik wekelijk te vinden ben bij Svv Scheveningen

Ook samenwerken met Dj Jor?

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen gaan hebben bij een samenwerking? Neem dan snel contact op 

06-50577387 | jordy@djjor.nl