Menu Sluiten

DE DJ VOOR JONG EN OUD

DJ JOR heeft de meest voorkomende vragen voor jullie op een rijtje gezet, staat jullie vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact op met Dj Jor.

Offerte

Ieder feest is anders en de prijs dus ook.

De prijs word berekend uit de volgende dingen:
*Datum
*Aantal gasten
*Locatie
*Tijden feest
*Dj show
*Extra opties

Normaal gesproken heb je 14 dagen bedenktijd. Heb je langer de tijd nodig? Geef dit dan tijdig aan bij DJ JOR zodat deze offerte niet verloopt. Voor sommige dagen kan het voorkomen dat deze termijn korter is omdat het bijvoorbeeld een veel aangevraagde datum is. Annuleringsrecht na acceptatie staat beschreven in mijn algemene voorwaarden.

Ja, in bijna alle gevallen rekend DJ Jor reiskosten. Deze zijn duidelijk terug te vinden in de offerte

Mocht je een extra optie willen boeken kan DJ JOR deze als optie toevoegen in de offerte. Deze opties zijn aan en uit te zetten door op het vakje te klikken zodat er een kruisje ontstaat of verdwijnt bij de optie. De prijs is gelijk te zien met of zonder de opties.

Bevalt het met extra optie? laat het kruisje dan aanstaan en klik op accepteren. Dan is de dj show met extra optie geboekt voor de gewenste datum.

Bij de prijs zijn de volgende dingen berekend:

 • optreden DJ JOR (gewenst aantal uur)
 • BTW
 • Reis en parkeerkosten
 • Verzekering
 • op en afbouw
 • Vervangende dj bij ziekte
 • Afstemming met de feestlocatie
 • Muzikale voorbereiding voor jullie feest

Voorbereiding

Ja dit is mogelijk en stelt Dj Jor ook altijd voor om te doen. Dit omdat we elkaar dan gelijk gezien hebben en de wensen en verwachtingen face-to-face kunnen bespreken. Dj Jor werkt hard aan een demo ruimte in Roelofarendsveen om klanten te kunnen ontvangen en de gewenste show te kunnen tonen en de mogelijkheden te brespreken.

Dit is mogelijk bij openbare optredens. Vraag voor de mogelijkheden

Dit hoeft zeker niet. DJ JOR heeft ruime ervaring met het lezen van de gasten van jou feest zodat hij snel herkent welke muziek wel en niet gedraaid moeten worden. Wel kun je in het online gedeelte van je feest al je wensen doorgeven qua muziekstijl. Ook is de mogelijkheid hier je lievelingsnummers door te geven middels een top 10.

Ja, in bijna alle gevallen bespreken wij de wensen van het feest met de feestlocatie om alles soepel te laten verlopen en evenetuele problemen vooraf al op te kunnen lossen.

Een week van het feest neemt DJ JOR altijd contact op met jullie om de laatste details door te spreken. Dit is meer dan voldoende tijd om de laatste details af te stemmen. Doordat jullie jullie wensen online al kunnen doorgeven en aanpassen heeft Dj Jor al een duidelijk beeld van het feest.

Bij de prijs zijn de volgende dingen berekend:

 • optreden DJ JOR (gewenst aantal uur)
 • BTW
 • Reis en parkeerkosten
 • Verzekering
 • op en afbouw
 • Vervangende dj bij ziekte
 • Afstemming met de feestlocatie
 • Muzikale voorbereiding voor jullie feest

Online wensenformulier

Door naar www.djjor.nl/dj-form te gaan kom je altijd op het formulier uit. Heeft u het formulier al eens ingevuld, log dan in met uw persoonlijke gegevens.

Inloggen kan bovenaan in de website. Ook kunt u inloggen op de pagina www.djjor.nl/inloggen

Nadat je het formulier op www.djjor.nl/dj-form heeft ingevuld krijgt u een email met de ingevulde gegevens. Onderaan in deze mail staat je gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je de volgende keer weer kunt inloggen en de gegevens kunt aanpassen.

factuur en evaluatie

Bij de bevestiging van het feest krijg je een factuur met een aanbetaling. De rest van het bedrag wordt achteraf gefactureerd.

Nee. DJ JOR stuurt de factuur altijd online en dient overgemaakt te worden. Een extra uur betalen mag wel cash, maar je kan er ook voor kiezen deze over te maken.

Je krijgt van Dj Jor binnen een week na het feest een evaluatie formulier. Dit formulier krijg je zodat Dj Jor zijn diensten kan verbeteren waar nodig en DJ JOR gelijk weet wat jullie van het feest vonden. Als er toestemming is zal DJ JOR deze ook gebruiken om te tonen aan nieuwe klanten via de website.

Het feest.

Bij ziekte of verhindering wordt er altijd gezorgd voor een gelijkwaardige vervanger. Mocht dit het geval zijn worden jullie alijd op de hoogte gehouden.

Als er op de dag van het feest calimiteiten voordoen is het verstandig om direct contact op te nemen met DJ JOR. Samen bekijken we dan de mogelijkheden voor een oplossing.

Nee, DJ JOR is een allround dj en is in top conditie om ieder feest zonder te pauze te draaien.

Dj Jor vind het geen enkel probleem dat het feest uitloopt, dit betekend dat het nog te gezellig is om te stoppen. Het eerste kwartier krijg je van Dj Jor. Daarna geld het tarief van 25 euro per half uur.

Dit is mogelijk. DJ JOR beschikt over voldoende professionele apparatuur om dit goed af te spelen. Er is zelfs de mogelijkheid dit via bluetooth te doen.

Dit is een van de mogelijkheden bij DJ JOR. Om het gewenste resultaat te berereiken vraag ik jullie altijd contact op te nemen met info@djjor.nl

DJ JOR speelt graag jullie verzoeknummers. Maar ik hou wel rekening met jullie wensen.