Menu Sluiten

DE ALLROUND DJ VOOR JONG EN OUD

Ik heb veel ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten. De dag waar alle collega’s naar uit kijken, eindelijk even genieten onder genot van een lekker drankje en fantastische muziek van mij als dj. Afhankelijk van jullie wensen kan ik een passende setting creëren die perfect aansluit bij het thema van het feest. Ik geef niet alleen een goed feest maar laat ook een blijvende herinnering achter.

Personeelsfeest

Wil jij samen met alle collega’s een avond onbezorgd genieten van een feest waar nog jaren over gepraat wordt? Dan is DJ Jor de dj die je moet hebben om er een geweldig feest van te maken. Met veel enthousiasme, energie en een creatieve mix-stijl zulle de voetjes binnen enkele minuten van de vloer gaan. Zelfs de collega’s die normaal verlegen zijn zullen genieten van de muziek en zelfs een dansje gaan wagen.

Bedrijfsjubileum

Bij het vieren van een bedrijfsjubileum hoort natuurlijk een leuk feest waar alle genodigde lekker in een ontspannen sfeer kunnen genieten van deze mijlpaal. DJ Jor is de dj die deze mijlpaal tot een groot succes maakt waarbij de muziek voor iedereen swingend is.

Openingen

Naast muziek draaien op jullie befrijfsopening kan Dj Jor ook alle techniek verzorgen voor toespraken en geluidsfragmenten. Ook kunnen er extra LED schermen en decoratie materiaal geregeld worden. Voor een complete bedrijfsopening bent u bij DJ Jor aan het juiste aders.

DJ JOR OP JULLIE BEDRIJFSFEEST
GEGARANDEERD EEN GROOT FEEST